Vloggen met een missie.

We willen allemaal graag delen wat we meemaken in ons leven. Waar we blij van worden. Of juist niet. Daar is het Vlog Concept van de geheime dienst op gebaseerd. Het produceren van memorabele, authentieke ervaringen vanuit de gebruiker van product, merk of dienst. Voor de camera!

 

Het MicroFilm Missie concept in 1 minuut

Betrek je bezoekers (klanten, collega's, vrienden) bij je communicatie. Met het MicroFilm Missie concept start je de dialoog. Dat is precies waar de social media voor bedoeld zijn!

 

Klik op een Missie om de case te zien.

 

Voor elke Missie bepalen we vooraf het doel en thema van de Missie. Daarna formuleren we de vragen en opdrachten. In feite regisseren we de deelnemers zo op afstand. Ze zijn echter helemaal vrij om de vragen zelf te interpreteren.

Activeren: wervingscampagne in de (social) media.

Deelnemers werven we via de social media van de opdrachtgever. We posten oproepen om ook een filmpje te komen maken.

  

Genereren: deelnemers verfilmen opdrachten.

We sturen teams met een camera en een Missie op pad. Het materiaal dat we zo genereren levert minimaal 6 leuke filmpjes op. Dat garanderen we. Anders doen we het hele traject nog een keer over. In de tijd die we de MicroFilm Missie uitvoeren is dat nog nooit voorgekomen. 

 

Monteren: een MicroFilmpje duurt ca. 1 minuut

De spanningsboog van de gemiddelde kijker is kort. Daarom monteren we de leukste beelden tot een Microfilmpje van ca. 1 minuut.

 

 

Publiceren: YouTube is de grootste zoekmachine na Google

MicroFilmpjes zijn perfect voor je social mediaIn elk offerte bedrag wordt een mediabudget voor YouTube opgenomen dat minimaal 25.000 views oplevert voor het leukste filmpje uit de serie. Dat filmpje publiceren wij op het YouTube kanaal van de geheime dienst.