Niemand kan je beter verkopen dan je klant.

Consumenten vertrouwen meer dan ooit op aanbevelingen van andere consumenten. De authentieke testimonials die we genereren dragen daar aan bij. De filmpjes passen perfect op de social media en zijn online op veel manieren inzetbaar. Ongehinderd door vreemde ogen spreken klanten zich uit. En wat ze zeggen, dat valt altijd erg mee.

Winnaars Vitalis Avonturenvakantie

Beste Paul en José, Maandag wordt een mooie dag, ongeacht het weer, want jullie gaan er een paar dagen heerlijk tussenuit met de Camper en de Vivo scootmobiel. Ik zou het heel fijn vinden wanneer jullie vandaag een paar vragen zouden willen verfilmen. Zie meer...

Missie: Fan van Finenzo?

Financieel advies is mensenwerk. Klanten moeten kunnen vertrouwen op je integriteit en deskundigheid. Schriftelijke recensies zijn niet 100 % waterdicht. Vandaar dat Finenzo haar klanten altijd vraagt of ze bereidt zijn om een referentiefilmpje te maken. Zo bouwen je klanten mee aan je reputatie. De geheime dienst verzorgt ook andere communicatie voor Finenzo. Bekijk de case hier.

Klanten van Fit4lady doen een boekje open..

Dames die bij Fit4Lady trainen zijn sportief, ze willen best even voor de camera vertellen waarom ze daar trainen. Voor de geïnteresseerde buitenstaander schetsen ze zo een geloofwaardig beeld van de beleving bij Fit4Lady.

Huurders die kochten van woningcoöperatie Partheon vertellen.