De geheime dienst groeit met Finenzo mee.

Finenzo is een onafhankelijk financieel adviesbureau. De onafhankelijke hypotheekadviseurs moeten hun verdienmodel aanpassen. Van beloning door provisie naar uurtje-factuurtje. En nu er dan toch een veranderslag wordt gemaakt, wordt ook het stof van de rest van de merkcommunicatie gehaald. Daar helpen we Finenzo Zaanstad graag bij. Als eerste hebben we klanten van Finenzo Zaanstad op MicroFilm Missie gestuurd. Deze serie filmpjes wordt op de site ingezet als referentie.

Advertenties voor nieuwe en bestaande producten.

Allereerst hebben we Finenzo aan een nieuwe pay-off geholpen: Op ons kun je rekenen. Eentje die een duidelijke belofte doet aan potentiële en bestaande klanten. Financiële dienstverlening is tegenwoordig topsport. Je wordt als aanbieder uitgedaagd om met slimme oplossingen voor je klanten te komen. Met de pay-off straalt Finenzo onafhankelijkheid uit. Bovendien wil je een partner die integer is, persoonlijk voor je klaar staat en die je kunt vertrouwen. Op deze waarden baseren we alle uitingen die we voor Finenzo maken. 

 

 

Raamposters vestigingen Finenzo/makelaardijen

Finenzo werkt samen met verschillende makelaardijen zoals bijv. Saenmakelaars. De kantoren beschikken over grote ramen waar een selectie uit het aanbod aan onroerend goed wordt getoond. Om direct bij een potentiële koper in de mindset te komen is het goed om daar aanwezig te zijn. Wij maakten er een serie tekstaffiches voor. Onder andere deze:

     

 

Opening van 3e vestiging in Westzaan

Finenzo Zaanstad breidt uit met een 3e kantoor in Westzaan. Voor de opening van dit kantoor bedacht de geheime dienst een actie die niemand daar is ontgaan. Uitnodigingen werden huis-aan-huis verspreid, het pand werd met affiches behangen en op de openingsdag werd de stoep voor het kantoor een bloemenzee. Waar tussen geproost kon worden op een bloeiende toekomst.


Restyling en naamgeving Nieuwsbrief..

 width=

Na Zaanstad, nu aan het werk voor nog 5 vestigingen.

De geheime dienst is inmiddels ook aan het werk voor Finenzo Oosterhout. Het door ons voorgestelde thema: Op ons kun je rekenen, vormt de basis van ons werk. We geven advies over het interactiever maken van de website, en ontwikkelen een flyer om mee naar buiten te gaan. Ook hebben we een nieuwe naam en lay-out voor de nieuwsbrief (zie kop boven de pagina). Daarnaast treedt Finenzo binnenkort op allerlei manieren naar buiten met uitingen en acties die bedacht zijn door ons.