MicroFilm Missie: storytelling op video

Een MicroFilm Missie daagt leden van je doelgroep uit om zich bloot te geven voor de camera. Bezoekers (maar het kunnen ook klanten, collega's, vrienden of andere deelnemers zijn) verfilmen opdrachten rond een thema. Deelnemers aan Microfilm Missies blijken vaak verrassend creatief. Het materiaal dat geschoten wordt monteert de geheime dienst terug tot korte, krachtige filmpjes. Het MicroFilm Missie concept levert je perfecte feedback op èn geweldige vdeocontent voor je online media. 

 

Het MicroFilm Missie concept in 1 minuut

Betrek je bezoekers (klanten, collega's, vrienden) bij je communicatie. Met het MicroFilm Missie concept start je de dialoog. Dat is precies waar de social media voor bedoeld zijn!

We kunnen al een MicroFilm Missie op maat maken voor 2000 euro (ex BTW). Daarvoor sturen we maximaal 10 teams met een camera en een Missie op pad. Het materiaal dat we zo genereren levert minimaal 6 leuke filmpjes op. Dat garanderen we. Anders doen we het hele traject nog een keer over. In de tijd die we de MicroFilm Missie uitvoeren is dat nog nooit voorgekomen. 

 

Activeren, genereren en exploiteren met de MicroFilm Missie

Een MicroFilm Missie is een activatie campagne om deelnemers te werven, die een stroom aan unieke en aurhentieke social media filmpjes voor online gebruik oplevert.

Fase 1: wervingscampagne in de (social) media.

Deelnemers werven we via de social media van de opdrachtgever. We posten oproepen om ook een filmpje te komen maken. Bij 'Open je oren' Muziekgebouw aan 't IJ melden zich een grote groep 'razende reporters'. Bij het NMM kwamen er via Facebook aanmeldingen. We nodigen mensen uit zoals bijv.bij het Citymarketing platform van de Zaanstreek. En we doen streetcasting bij de deur van musea.

Fase 2: deelnemers verfilmen opdrachten uit de Microfilm Missie.

In fase 2 gaan deelnemers aan de slag met een camera (of smartphone) en verfilmen opdrachten uit de Microfilm Missie.

 

 

 Fase 3: Edit en inzet MicroFilmpjes op de social media.

In deze fase wordt het ingezamelde filmmateriaal door de editors van de geheime dienst gemonteerd en worden de filmpjes online ingezet.

 

Een Microfilm Missie werkt als een 3-traps raket!

 

Citymarketing: social video platform.

Compleet door ons ontwikkeld, ingericht en ingevuld het city marketing platform voor de Zaanstreek. Laat de bewoners zelf hun woonplezier in beeld brengen. Het platform is hier te bezoeken.  

<