Logo, website en campagne Volksuniversiteit Zaanstreek

Al in 1926 werd de Volksuniversiteit opgericht, met als doel om scholing aan te bieden aan mensen zonder veel vooropleiding. Nu, 90 jaar later, helpt de geheime dienst de Volkuniversiteit met de herrijzenis in de Zaanstreek. Verantwoordelijk bij de Volksuniveristeit Zaanstreek is Gerard Lommerse. 

 

Aankondiging Mini College Middag 

Een filmpje voor de social media van de Volksuniversiteit Zaanstreek. Tot in Korea zijn ze enthousiast! Als de reiskosten volgende keer wel vergoed worden, komen ze zeker. Maar ook zonder de Koreanen was de bijeenkomst in de Bieb in Zaandam een daverend succes

Scroll naar beneden om terug in de campagne tijdlijn en uitingen te gaan. 

Fase 1: ontwikkelen logo en huisstijl Fase 2: ontwerpen en uitvoeren website Fase 3: Ontwikkelen introductie campagne: Eindelijk! Een universiteit voor alle Zaankanters 4. Ontwikkelen vervolgcampagne: Volksuniversiteit Zaantreek zet je aan het denken. 

Af en toe haken we ook in op de actualiteit. Bijvoorbeeld met oud en nieuw in het Zaanse Uit magazine. Toegegeven, de leukste zijn het Koreaanse fake nieuwsfilmpje en de poster met Ismael Ilgun, de Zaanse treitervlogger, voor de introductie campagne.

  

 

 April 2018: Ontwikkelen communicatiemiddelen presentatie middag in de Bieb Zaandam.

     

Affiche A-5 / Flyer                          Achterkant Flyer

   

Mini-college op visitekaartformaat in display op lokatie en als hand-out voor docenten. 

  

Advertentie huis aan huis krantjes.

Zomer 2017 vervolg campagne met USP's Volksuniversiteit: echte docenten, klassikaal les, divers aanbod.

      

Op de Uitmarkt 2017 in Zaandam filmden we docenten en bezoekers tegen een greenscreen waarna we er een passende achtergrond in monteerden.

Introductie campagne Volksuniversiteit Zaanstreek, huisstijl, website. Vormgeving, tekst en concept de geheime dienst. 

 

Eindelijk. Een Universiteit voor alle Zaankanters.

Posters 

          

     

Flyers en promotieteam

    

   

Train je Brain!

Ons doel is niet alleen om de Volksuniversiteit bekend maken in de Zaanstreek. Maar we willen Zaankanters ook naar binnen krijgen. Hoe doe je dat? Waarom zou je uiteindelijk naar de Volksuniversiteit toe willen gaan? Het antwoord is simpel: om je geestelijke conditie optimaal te houden. Dat doe je door je hersenen aan het werk te zetten. Dat zou je regelmatig moeten doen.  Je gaat toch ook naar de sportschool? Bij het thema hebben we een leuke cap bedacht die weg gegeven kan worden.

Logo en huisstijl.

  

Interactieve website.