Volksuniversiteit Zaanstreek

In 2016 ontwikkelden wij de huisstijl, website en de introductiecampagne voor de Volksuniversteit Zaanstreek met als thema: 'Eindelijk. Een universiteit voor alle Zaankanters.' In 2017 bedachten wij de vervolgcampagne: 'De Volksuniversiteit Zaanstreek zet je aan het denken.'

 

      

Op de Uitmarkt filmden we docenten en bezoekers tegen een greenscreen waarna we er een passende achtergrond in monteerden.

Af en toe haken we in op de actualiteit. Bijvoorbeeld met oud en nieuw in het Zaanse Uit magazine. Toegegeven, de leukste was met Ismael Ilgun, de treitervlogger. 

  

Introductie campagne Volksuniversiteit Zaanstreek, huisstijl, website. Vormgeving, tekst en concept de geheime dienst. 

          

 

Eindelijk. Een Universiteit voor alle Zaankanters.

Al in 1926 werd de Volks Universiteit opgericht, met als doel om scholing aan te bieden aan mensen zonder veel vooropleiding. Nu, 90 jaar later, helpt de geheime dienst de Volks Universiteit met de herrijzenis in de Zaanstreek.We ontwikkelden alle communicatie. Van huisstijl en logo, tot flexibele website en introductie campagne. We stuurden een promotie team de markt op, bezorgden flyers huis aan huis rond de Bieb in Zaandam. En werden helaas verrast door een herfsstorm tijdens de opening op 20 november 2016. Maar gelukkig werd het toch nog gezellig druk, mede door het geweldige optreden van Zaanse Zangeres Margriet Eshuis (voor al uw zanglessen!) 

Logo en huisstijl.

  

Interactieve website.

 

Posters 

          

     

Flyers en promotieteam

    

   

Train je Brain!

Ons doel is niet alleen om de Volksuniversiteit bekend maken in de Zaanstreek. Maar we willen Zaankanters ook naar binnen krijgen. Hoe doe je dat? Waarom zou je uiteindelijk naar de Volksuniversiteit toe willen gaan? Het antwoord is simpel: om je geestelijke conditie optimaal te houden. Dat doe je door je hersenen aan het werk te zetten. Dat zou je regelmatig moeten doen.  Je gaat toch ook naar de sportschool? Bij het thema hebben we een leuke cap bedacht die weg gegeven kan worden.