MicroFilm Missie, maximaal rendement uit je social media.

Het MicroFilm Missie concept is bij uitstek geschikt voor je social media. Op deze kanalen wil je het menselijke gezicht van je organisatie tonen. Mensen zijn snel uitgekeken op een stock foto met een spits tekstje van een goedwillende social media redacteur. Het MicroFilm concept nodigt je fanbase uit om te reageren. 

Wij managen graag je Social Media!

Je campagnes kunnen niet zonder ondersteuning op de social media. Wij garanderen je authentieke, klantgerichte posts die relevant en onderhoudend zijn voor je doelgroep.

Knallen met Adwords.

De grootste 'bang for your buck' krijg je door een goede zoekwoordencampagne op Adwords. Wij hebben daar de kennis voor in huis en werken graag met SEO specialist Michiel Postma.  

De Social Media Tip Parade.

Om je bereik op de social media kostenloos te verbeteren hebben we een lijstje met tips gemaakt. Een MicroFilmpje is een promotiefilmpje waarmee je op allerlei manieren gratis én betaald campagne kunt voeren.

Tip 1: Gratis exposure: Vraag je medewerkers om het filmpje te delen op Facebook.

Tip 2:. Gratis exposure: Vraag de deelnemers om het filmpje te delen op Facebook. 

Tip 3: Maak bij het plaatsen op Facebook gebruik van de actie-button die doorlinkt naar de website.

Tip 4: Begin de omschrijving van je film op YouTube altijd met de url van je website. Hiermee heb je een externe link die meetelt in je ranking in Google.

Tip 5: Geef elk filmpje een unieke aansprekende titel mee. Vul enkele relevante tags (zoekwoorden) in. Bij het uploaden kun je deze aangeven.

Tip 6: Embed de Microfilmpjes ook op je website, of de landingspagina waar ze aan gerelateerd zijn. Je bezoekers kijken het liefst naar filmpjes.

Tip 7: Maak wat budget vrij voor een online media plan! Je kunt op Google Adwords (YouTube) en Facebook haarscherp je (dag-)budget en doelgroep bepalen.

Tip 8: Biedt andere partijen aan om je filmpjes op te nemen in de online kanalen.

Tip 9: Zet je filmpjes op zoveel mogelijk online kanalen in.

Tip 10: Seeden, dat kan natuurlijk ook goed werken. Nodig influencers uit om ook een filmpje te maken. Dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat ze het filmpje op een eigen social media inzetten. Ivania bijvoorbeeld is een populaire modeblogger die voor 'Lekker Licht' in het Centraal Museum een filmpje maakte. En op haar FB pagina deelde. De views schoten omhoog...