Van je vrienden moet je het hebben.

Onze klanten, vrienden, opdrachtgevers, partners en ex-collega's doen een goed woordje voor ons. Wil je ook referenties op video van relaties? Met het door ons ontwikkelde MicroFilm Missie concept hebben we daar de perfecte methode voor gevonden. Op film!

Bel ons: 075 - 6 5 727 70, of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Jan Rudolph de Lorm - Directeur Singer Laren

De denker denkt weer. De eerste MicroFilm Missie in 2011 was een openbaring. Mensen bleken het concept te snappen en maakten de leukste filmpjes... Zie meer van de missie in Singer...

Karin Castelijn -  managing partner adviesbureau 0-24 

De eerste workshop Vloggen van 2017 gaf Jeroen aan de 4 partners van adviesbureau 0-24. Zij hadden zich een weekend terug getrokken in een B&B in Westbroek vlakbij Utrecht. Het werd een mooie zaterdagochtend. Ook een workshop Vloggen volgen?  Zie meer ..

Baldwin Stuvel - directeur/eigenaar Finenzo Zaanstad 

Sinds 2013 werkt de geheime dienst voor Finenzo Zaanstad. We doen veel achter de schermen. Van het bedenken van productnamen, advertenties, bedrijfsfilms, p.o.s. materiaal, openingsacties en referentiefilmpjes tot de naam voor de nieuwsbrief.  Zie meer ..

Peter Scholtens - creatief directeur Eigen Fabrikaat.

Met de directeur van Eigen Fabrikaat, een volledige dochter van DDB Result, vormde Jeroen een creatief team. Het waren 2 mooie jaren, maar het kriebelde bij Jeroen. Hij wilde meer ondernemen en volgde zijn hart. Wat blijft zijn mooie herinneringen, af en toe een biertje en natuurlijk: mooi werk! Zie bijvoorbeeld ..

Sjef Wolters - eigenaar de Reclamesjef

De ReclameSjef is een oud collega van reclamebureau DDB Result in de jaren '90. Sjef was direct fan van het MicroFilm Missie concept. Voor zijn klant Budget Broodjes organiseerden we MicroFilm Wedstrijd. En we lieten klanten van vrouwen sportschool Fit4Lady testimonials opnemen. Ook een klant van de Reclamesjef. Zie meer ..

Saskia Groenewegen - marketeer Brocacef

In 2016 nam farmaceut Brocacef de Mediq apotheken over. Om inzicht en draagvlak hierover te creëren binnen het bedrijf besloot men om er filmpjes over te maken. In een workshop Vloggen voor Bedrijven werden 4 medewerkers de beginselen van het filmen bij gebracht. Zie meer ..

André Dammers - Freelance creative director

Een van de meest bekroonde creatieven van de Amsterdamse reclamewereld is goed bevriend met de geheime dienst. Als oud collega van het hoofd copy wil hij best een goed woordje doen voor zijn oude makker. Dank je wel, André. Altijd tot wederdienst bereid Zie meer...

Martin Vijgeboom aka Prins Bernhard

Op een Koninginnedag presenteerde Martin zich als Prins Bernhard in het Vondelpark. Je kon met hem op de foto. Wij wilden direct meer. Voor een vriendelijk prijsje maakte hij met ons een paar filmpjes. Je kunt Prins Bernhard ook boeken, voor je evenement. Boek hier prinsbernhard-live...--