Feestelijke opening van de geheime nieuwsdienst.

Als je nieuws in leuke low budget filmpjes wilt brengen, stuur je voortaan de geheime nieuwsdienst erop af! In het eerste filmpje voor de Geheime Nieuwsdienst stuurden we onze junior agent Lis op Missie op het Hembrugterrein in Zaandam. Doel: het overhandigen van een prachtige rode roos met oranje hart aan HM Koningin Maxima.

Razende reporters in Muziekgebouw aan 't IJ

Muziekgebouw aan 't IJ wil graag jongeren bereiken voor hun 'Open je Oren' concerten. Het leek ze leuk om ze als razende reporter een filmpje te laten maken. Na een oproep stroomden de aanmeldingen binnen.

 

Bouw uitkijktoren op de Zaanse Schans.

Bart Nieuwenhuis is een gedreven timmerman. Zijn reputatie en vakmanschap leveren zijn bedrijf de leukste klussen op. Wij legden het proces vast in 6 filmpjes van ca. 1 minuut. 

 
 

Met vrienden, maak je vrienden.

Voor het Zaans Museum is het belangrijk om meer vrienden te krijgen. Wie kan je zo'n vriendschapsverzoek nu beter doen dan mensen die al vriend zijn? De geheime dienst voelde zakelijke en particuliere vrienden van het museum aan de tand. 

 

Timmeren voor Czaar Peter.

Opdrachtgever: het Zaans Museum.

Filmpjes waarin verslag gedaan wordt van de restauratie van het Czaar Peter Huisje in Zaandam. Zo kon de Russische hoofdsponsor Summa Group ook zien wat er gebeurde. Het huisje is inmiddels weer door iedereen te bezoeken. Gaat dat zien!